2011. február 6., vasárnap

Dianabol


methandrostenolon/metandimon

http://www.steroidportal.com/imgprep/danabol.jpg

Kereskedelmi megnevezések

Anabol: Tablets 5mg tabl. L.P. Standard Labs.Do. Thaiföld
Anabolin: 5mg tabl. Leira Finno.
Andoredon: 5mg tabl. Takeshima-Kodoma Japan
Dialone: 5mg tabl. Major USA
Dianabol: 5mg tabl. Ciba Nagy-B., Németo.USA
Enchepan: 5mg tabl. Sato Japan
Metanabol: 5mg tabl.,1mg tabl.Polfa Lengyelo.
Methondrostenolonum: 5mg tabl. Oroszország
Pronabol5: 5mg tabl. P*B Labs. Prinose india
Stenolon: 5mg tabl. Lecira Csehszlovákia
Trinergic: 5mg kapszula India
Naposim: 5mg tabl. Románia

Jellemzői

A dianabol (17 alpha-Methyl-17 beta-hydroxil-androsta-1.4-dien-3-on) egy újszerű szájon át szedhető szteroid, ami nagy hatással van a fehérje-anyagcserére.
A dianabol hatására a proteinszintézis fokozódik, és ez elősegíti a fehérjebeépülést. Ez pozitív nitrogénmérleget eredményez, és javítja az általános állapotot, továbbá a kalciumbeépülést is elősegíti. Tehát elég nagymértékű erő és tömegnövekedésben jut kifejezésre. A Dianabol egyszerűen egy tömegszteroid, mely gyorsan és megbízhatóan hat. A súlygyarapodás egyrészt a tényleges szövetnövekedésből, másrészt főleg az észrevehető vízvisszatartásból tevődik össze. 

Adagolása

Erről egy kicsit bővebben, mert sajnos nagyon sok tévhit terjedt el a köztudatban: Vizsgáljuk meg a Ciba-Geigy cég Dianabolra vonatkozó kijelentését: "Úgy tűnik, hogy a testsúly növekedése, és az adagolás nagysága között nincs közvetlen összefüggés." Vagy nézzük meg mit állít R.Hacker és H.de Marées a "Hormonális szabályozás és pszichológiai terhelés a versenyeportban" című könyvében: "Nem lehetett egyszerű összefüggést találni az elfogyasztott dózis, és a vérben lévő koncentrációja között."
A testépítők számára már hatásos napi adag 20-40mg naponta. A szteroidokat szedni kezdőknek soha nem kell több 15-20mg-nál. Ha ezeknél a személyeknél a hatás mégis alábbhagy 8 hét után, akkor a kúra folytatásaként ne az adagot növelje, hanem térjen át más készítményre, vagy kombinálja Deca-Durabolinnal, vagy Primobolannal (depot, tabletta).
A haladó testépítőknek sincs nagyobb szükségük 40 mg-nál többre, ugyanis egyszerűen nincs értelme a Dianabol tabletták számát határtalanul növelni, mivel 15 tabletta nem hat duplán olyan jól, mint 7-8 tabletta. Az 50 mg-os adagolás pusztán az emberek tudatlanságából származik, vagy puszta kétségbeeséstől, mivel a folyamatosan és szakszerűtlenül szedett szteroidok esetén már úgy tűnik, hogy nem hat a szer.
Akit elsősorban az ereje érdekel és nem a testtömege, az kombinálhatja Oxandrolonnal vagy Winstrol tablettával. Mivel a Dianabol hatása 3,2-4,5 óra, ezért naponta legalább kétszer vagy háromszor kell bevenni, hogy valamelyest azonos koncentrációt okozzon a vérben. A tablettákat étkezéskor célszerű bevenni, amivel az esetleges gyomor és bélpanaszok elkerülhetők.
Sokan azt hiszik, hogy a Dianabol egy gyenge készítmény, ezért zsákszámra lehet zabálni. Ezeknek az embereknek a figyelmét szeretném felhívni a következő mondatra, ill. a mellékhatásokra: MÁR EGY 10MG-OS ADAG ÖTSZÖRÖSÉRE NÖVELI A FÉRFIAKBAN A TESZTOSZTERON KONCENTRÁCIÓT!

http://4.bp.blogspot.com/_nw0ScBn-9Wk/S1WVd9iBY6I/AAAAAAAAAnU/7KCoQnH_JV0/s400/Danabol+DS+March+4.JPG

Mellékhatások

Mérhető májkárosodás (nagy intenzitású fogyasztás után visszafordíthatatlan), magas vérnyomás, megnövekedett pulzusfrekvencia, gyors ösztrogénné alakulás, pattanásosodás, gyorsult hajhullás, a szervezet saját tesztoszteron termelésének leállása, fokozott agresszivitás. Megjegyzés: az orosz Dianabolnál furcsa mód sokan nem szokásos mellékhatásokat tapasztaltak: rosszullét, hányás, több napra ágyhoz kötő betegségek.

FIGYELEM!!!!!
SAJÁT BESZÁMOLÓ !!!!

Az itt látható fényképek a saját képeim, én készítettem őket a telefonommal ( eAdam ) !!!
Ezt a szert használom , és kijelenthetem hogy valódi! ( már többször használtam, talán a legmegbízhatóbb a magyar piacon )   DANABOL DS - kereskedelmi ára: 1 doboz, tehát 500 db - 18 000 FT
Nem tudom hogy ez mennyire kereskedelmi ár, de gyanítom hogy nagyon... Sokkal drágábbért próbáltak már rám sózni ilyen vagy ennél rosszabb szteroidot... Járjatok el okosan :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése

Keresés

Betöltés...