2011. február 6., vasárnap

Dianabol


methandrostenolon/metandimon

http://www.steroidportal.com/imgprep/danabol.jpg

Kereskedelmi megnevezések

Anabol: Tablets 5mg tabl. L.P. Standard Labs.Do. Thaiföld
Anabolin: 5mg tabl. Leira Finno.
Andoredon: 5mg tabl. Takeshima-Kodoma Japan
Dialone: 5mg tabl. Major USA
Dianabol: 5mg tabl. Ciba Nagy-B., Németo.USA
Enchepan: 5mg tabl. Sato Japan
Metanabol: 5mg tabl.,1mg tabl.Polfa Lengyelo.
Methondrostenolonum: 5mg tabl. Oroszország
Pronabol5: 5mg tabl. P*B Labs. Prinose india
Stenolon: 5mg tabl. Lecira Csehszlovákia
Trinergic: 5mg kapszula India
Naposim: 5mg tabl. Románia

Jellemzői

A dianabol (17 alpha-Methyl-17 beta-hydroxil-androsta-1.4-dien-3-on) egy újszerű szájon át szedhető szteroid, ami nagy hatással van a fehérje-anyagcserére.
A dianabol hatására a proteinszintézis fokozódik, és ez elősegíti a fehérjebeépülést. Ez pozitív nitrogénmérleget eredményez, és javítja az általános állapotot, továbbá a kalciumbeépülést is elősegíti. Tehát elég nagymértékű erő és tömegnövekedésben jut kifejezésre. A Dianabol egyszerűen egy tömegszteroid, mely gyorsan és megbízhatóan hat. A súlygyarapodás egyrészt a tényleges szövetnövekedésből, másrészt főleg az észrevehető vízvisszatartásból tevődik össze. 

Adagolása

Erről egy kicsit bővebben, mert sajnos nagyon sok tévhit terjedt el a köztudatban: Vizsgáljuk meg a Ciba-Geigy cég Dianabolra vonatkozó kijelentését: "Úgy tűnik, hogy a testsúly növekedése, és az adagolás nagysága között nincs közvetlen összefüggés." Vagy nézzük meg mit állít R.Hacker és H.de Marées a "Hormonális szabályozás és pszichológiai terhelés a versenyeportban" című könyvében: "Nem lehetett egyszerű összefüggést találni az elfogyasztott dózis, és a vérben lévő koncentrációja között."
A testépítők számára már hatásos napi adag 20-40mg naponta. A szteroidokat szedni kezdőknek soha nem kell több 15-20mg-nál. Ha ezeknél a személyeknél a hatás mégis alábbhagy 8 hét után, akkor a kúra folytatásaként ne az adagot növelje, hanem térjen át más készítményre, vagy kombinálja Deca-Durabolinnal, vagy Primobolannal (depot, tabletta).
A haladó testépítőknek sincs nagyobb szükségük 40 mg-nál többre, ugyanis egyszerűen nincs értelme a Dianabol tabletták számát határtalanul növelni, mivel 15 tabletta nem hat duplán olyan jól, mint 7-8 tabletta. Az 50 mg-os adagolás pusztán az emberek tudatlanságából származik, vagy puszta kétségbeeséstől, mivel a folyamatosan és szakszerűtlenül szedett szteroidok esetén már úgy tűnik, hogy nem hat a szer.
Akit elsősorban az ereje érdekel és nem a testtömege, az kombinálhatja Oxandrolonnal vagy Winstrol tablettával. Mivel a Dianabol hatása 3,2-4,5 óra, ezért naponta legalább kétszer vagy háromszor kell bevenni, hogy valamelyest azonos koncentrációt okozzon a vérben. A tablettákat étkezéskor célszerű bevenni, amivel az esetleges gyomor és bélpanaszok elkerülhetők.
Sokan azt hiszik, hogy a Dianabol egy gyenge készítmény, ezért zsákszámra lehet zabálni. Ezeknek az embereknek a figyelmét szeretném felhívni a következő mondatra, ill. a mellékhatásokra: MÁR EGY 10MG-OS ADAG ÖTSZÖRÖSÉRE NÖVELI A FÉRFIAKBAN A TESZTOSZTERON KONCENTRÁCIÓT!

http://4.bp.blogspot.com/_nw0ScBn-9Wk/S1WVd9iBY6I/AAAAAAAAAnU/7KCoQnH_JV0/s400/Danabol+DS+March+4.JPG

Mellékhatások

Mérhető májkárosodás (nagy intenzitású fogyasztás után visszafordíthatatlan), magas vérnyomás, megnövekedett pulzusfrekvencia, gyors ösztrogénné alakulás, pattanásosodás, gyorsult hajhullás, a szervezet saját tesztoszteron termelésének leállása, fokozott agresszivitás. Megjegyzés: az orosz Dianabolnál furcsa mód sokan nem szokásos mellékhatásokat tapasztaltak: rosszullét, hányás, több napra ágyhoz kötő betegségek.

FIGYELEM!!!!!
SAJÁT BESZÁMOLÓ !!!!

Az itt látható fényképek a saját képeim, én készítettem őket a telefonommal ( eAdam ) !!!
Ezt a szert használom , és kijelenthetem hogy valódi! ( már többször használtam, talán a legmegbízhatóbb a magyar piacon )   DANABOL DS - kereskedelmi ára: 1 doboz, tehát 500 db - 18 000 FT
Nem tudom hogy ez mennyire kereskedelmi ár, de gyanítom hogy nagyon... Sokkal drágábbért próbáltak már rám sózni ilyen vagy ennél rosszabb szteroidot... Járjatok el okosan :)


22 megjegyzés:

 1. Nekem is kléne ilyen tudnál nekem szerezni 100 szemes kiszerelelésbe tudnál ötletet adni honnan tudnék szerezni vagy tudnál-e nekem szerezni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülnék neki ha tuddnál majd Írj emailt ha válaszolsz esetleg az emailcímem:idegjoe@gmail.com előre is köszönöm! :)

   Törlés
  2. Üdvözlöm! Nálunk be tudja szerezni,írjon üzenetet a: danabolkell@gmail.com e-mail címre és tájékoztatjuk!

   Törlés
  3. Üdvözlöm! Nálunk be tudja szerezni,írjon üzenetet a: danabolkell@gmail.com e-mail címre és tájékoztatjuk!

   Törlés
  4. Szia és nállad is jöttek elő tunetek? És akinek nem kell edző terembe járni mert a munka már maga megerőltetö (asztalos) annak is ajánlod?

   Törlés
 2. Helló Szeretnék venni belőle az imail cimem a herczetunde@gmail.com előre is köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 3. Szia ha tudnál engem is érdekelne 100 szem érdekelne.várom válaszod köszi.nagykikomiko@gmail.com

  VálaszTörlés
 4. Szia! Érdekelne, hogy ennek a szernek milyen mertékben jelentkeztek nalád a sokat emlegetett mellékhatások, illetve mennyi ideig tart egy kúra! Sok helyen azt írják hogy 6-8 hétbél tovább nem ajànlott szedni! Egyébként tőled is megvásárolható a termék! Válaszodat előre is kőszönom! attila.kronekker@t-online.hu

  VálaszTörlés
 5. Hello engem is érdekelne, bfetis2@gmail.com

  VálaszTörlés
 6. Szia. engem is érdekelne. az email címem : biotecface@citromail.hu.

  VálaszTörlés
 7. Szia. engem is érdekelne. az email címem : biotecface@citromail.hu.

  VálaszTörlés
 8. Üdv. Engem is érdekelne egy doboz danabol ds. Ha megoldható, kérlek pontos árral jelezd a gatrofteam@citromail.hu címre. Előre is köszönöm

  VálaszTörlés
 9. Szeretnek venni en is email tamaskercsi@gmail.com valaszat elore is koszonom

  VálaszTörlés
 10. Szeretnek venni en is email tamaskercsi@gmail.com valaszat elore is koszonom

  VálaszTörlés
 11. Hello
  engem nem érdekelne , hanem KELL :) :) email : martinshakes@citromail.hu

  VálaszTörlés
 12. Steroid powders of high quality are provided by LMC, China, Which specialize in producing steroid powders for several years.
  Our products are over 50 kinds in total, like Testosterone series , Trenbolone series , Nandrolone series , Arimidex, Trenbolone, Deca Durabolin, Dianabol and so on are popular among customers. And hgh and peptide are on sale as well.
  Please contact me for the list if you are interested . A test order is welcome.
  Email : eileen.landmarkchem@hotmail.com

  VálaszTörlés
 13. Engem is érdekelne a dolog.

  lezli699@gmail.com

  VálaszTörlés
 14. Engem is érdekelni, kérlek dobj egy emailt!

  horvathv@gmail.com

  VálaszTörlés
 15. Engem is érdekelne
  engog@freemail.hu
  200 szem

  VálaszTörlés
 16. Üdv Kérlek írj mert engem is érdekelne a szer sűrgősen
  alienworkshop521@gmail.com

  VálaszTörlés
 17. helló
  engem is érdekelne!
  email: samsung2002@citromail.hu

  VálaszTörlés
 18. Engem is erdekelne. Emailom:fenyess610@gmail.hu

  VálaszTörlés

Keresés